Seafarm Bel nu Searfarm Nederlands Engels Facebook Twitter Youtube Stuur ons een bericht
(1) 2 »
Originele afbeeldingBenodigdheden:
  • 1 kg Tellines
  • 100 gram zout
  • 2 eetlepels olijfolie (om in te bakken)
  • ½ glas Picpoul de pinet (droge, witte wijn)
  • 2 teentjes verse knoflook
  • 1 bosje verse peterselie
  • Peper grof gemalen
  • Crème Fraiche
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingBenodigdheden:
  • 400 gram witte venusschelpen
  • 3 teentjes knoflook in plakjes gesneden
  • 1 dl sansa olijfolie (deze kan tegen hoge verhitting)
  • glas witte wijn
  • Peper en zout
  • 5 takjes koriander geplukt en grof gesneden
  • 2 schijfjes citroen

  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingBenodigdheden:
  • 500 gram Praires
  • 1 rode Spaanse peper in halve ringetjes gesneden
  • 1 cm verse gember dun gesneden plakjes
  • 2 tenen knoflook in plakjes gesneden
  • 1 sjalot gesnipperd
  • 1 takje koriander
  • peper
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingIngrediënten::
  • 1 kg lupini
  • 4 lente-uitjes fijngehakt
  • 4 teentjes knoflook geperst
  • 4 stengels citroengras grof gehakt
  • 2 koffielepels gele currypasta
  • 6 eetlepels kokosmelk
  • 2 eetlepels vissaus
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 1 theelepel kurkuma
  • 4 takjes koriander, stengels en blaadjes apart

  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingIngrediënten::
  • 12 stuks Fasolari
  • 100 gram brood zonder korst
  • handpeterselie fijngehakt
  • 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 teen knoflook fijn gesneden
  • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
  • peper/zout

  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingIngrediënten::
  • 500 gram alikruiken
  • 300/400 gram mosselvlees (pot/blik)
  • 400/500 ml water
  • 6 takjes verse tijm
  • peper (grof gemalen)
  • 1 ui of sjalot gesnipperd
  • 1 Spaanse peper (rood of groen) gesnipperd

  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingBenodigdheden:
  • 1 kg vongole
  • 5 tenen knoflook (dunne plakjes gesneden)
  • 6 eetlepels olijfolie (sansaolijfolie is geschikt voor hoge temperaturen)
  • 350 gram spaghetti
  • ½ glas medium sherry
  • 1 Spaanse peper (fijne reepjes gesneden)
  • 1 eetlepel peterselie (fijn gehakt)
  • gemalen zwarte peper
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingIngrediënten:
  • 2 kg palourdes
  • 150 gram ongezoete room
  • 3 eetlepels fijngesneden rozemarijn
  • ¼ theelepel gemalen zwarte peper



  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingCourt Bouillon:
  • 2 kg wulken
  • 750 ml water
  • 250 ml witte wijn
  • 1 stuk laurierblad
  • 15 stuks zwarte peperbollen
  • 15 stuks Corianderbollen

  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingBenodigdheden:
  • 1 kg vongole
  • 2 sjalotten
  • 2 takjes thijm
  • 2 eetlepels roomboter
  • 2 stuks citroenen
  • 6 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • vers gemalen peper
  • witte wijn
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingBenodigdheden:
  • 1 kg scheermessen
  • olijfolie om in te bakken
  • ½ bundel bieslook
  • dressing van rode wijnazijn



  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingBenodigdheden:
  • 500 gram kokkels (zandvrij)
  • olijfolie om in te bakken
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ venkel (fijn gesneden)
  • 100 ml witte wijn
  • ½ theelepel chili vlokken (gedroogd)
  • 2 eetlepels blad peterselie, fijn gesneden
  • 100 ml tomatensalsa
  • 1 citroen
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingBenodigdheden:
  • 500 gram kokkels
  • 250 gram gekookte pasta
  • Half bosje peterselie
  • 3 stuks knoflooktenen
  • Half glas witte wijn
  • 50 ml koksroom
  • 3 x draaien aan de verse zwarte pepermolen
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingBenodigdheden:
  • 1 stuks tarbotfilet met huid van +/-250gr
  • verse zeekraal +/- 50gr
  • zwarte gemalen peper
  • Zout (tafelzout en zeezout)
  • roomboter
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingBenodigdheden:
  • 1 kg mesheften (alleen de hele schelpen gebruiken)
  • Bosje peterselie, fijn gehakt
  • Citroensap
  • Halve rode ui, fijn gesnipperd


  Druk artikel af Verstuur artikel

(1) 2 »