direct naar de content

GOED & GEMOTIVEERD PERSONEEL

Alle onderdelen van Seafarm groeien snel. Voor ons restaurant, groothandel, productie en tarbotkwekerij zijn wij altijd op zoek naar goed en gemotiveerd personeel. Wil jij bij ons komen werken? Stuur een e-mail met uitleg naar info@seafarm.nl en je hoort snel van ons!

  • New item
  • "

Werken bij Seafarm

Vacature: Bedienings medewerker

Het hoogseizoen is bijna voorbij, daarom komen wij nu graag in contact met nieuwe collega’s! Weekendkrachten én vaste medewerkers zijn welkom. Je krijgt de hele winter de tijd om te leren van je collega’s en goed te settelen, zodat je volgend zomerseizoen kan knallen! We zullen je alles vertellen over de werkwijze in ons restaurant. Je leert dienbladen lopen, bestellingen opnemen, met borden lopen, oesters steken en ook de bar heeft straks geen geheimen meer voor jou.

Wij bieden jou:

  • Een goed salaris. (jaarrond salaris)
  • Aantrekkelijke maandelijkse extra.
  • Blijf je tot sluit? Dan ben je bij de welverdiende gezellige sluitborrel.
  • Interessante workshops om jouw kennis te vergroten en de teamspirit naar een nog hoger level brengen.
  • Een gratis versbereid avondmaal.
  • Een stimulerend team.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • De gezelligheid van enthousiaste gasten en een gevarieerd team.
  • Werken op de leukste culinaire events
  • Een restaurant met een bijzonder verhaal

Hoe ziet jouw dag eruit:

  • 10.30 uur - Begin met de opstartlijst: o.a. citroentjes snijden, stoelen van de tafel en bij goed weer het terras klaarzetten etc.
  • 11.00 uur - Tijd voor koffie! Even de dag bespreken met het volledige team (keuken en bediening) en de taken verdelen
  • 11.30 uur - De eerste gasten arriveren, we gaan van start!
    - Jij reikt de kaarten aan tafel worden uit en geeft toelichting over de catch of the day. Je beantwoordt eventuele vragen over de producten en gerechten. Vervolgens neem je de bestelling op en je geeft advies over welke wijn het beste past bij de gerechten, een glas of een fles…? Zegt u het maar!
    - Jij bent de bartender van vandaag! Dat wordt aanpoten: oesters, cocktails, koffies, kom maar door! Je collega’s helpen natuurlijk waar ze kunnen.
    - Jij zorgt vliegensvlug voor de drankjes, en vergeet niet: de glazen moeten vol blijven!
    - Jij serveert de indrukwekkende gerechten met flair en helpt de gasten met het omdoen van onze fashionable slabben voor bij de Fruits de Mer.
  • 22.30 - De laatste gasten zijn vertrokken en jullie zijn al een heel eind met bijvullen en het poetsen van de bar. Nog even doorzetten, de borrel is in zicht!?
  • 23.00-23.30 - Welverdiend zit je samen aan dat biertje of jouw favo glas wijn de avond na te bespreken en lachen jullie om die ene nukkige meneer van tafel 106. ;)

 Natuurlijk sta je niet elke dag van begin tot eind in het restaurant! We bespreken samen met jou het aantal uren dat je wilt werken. Flexibele krachten worden enorm gewaardeerd en daarom zouden we het prettig vinden dat je afwisselende diensten geen probleem vindt.

Wil jij bij ons werken? Super leuk! We nodigen je graag uit voor een gesprek, mail je CV + motivatie naar simone@seafarm.nl. Tot snel!