direct naar de content

Nieuws & tips

Volg ons via social media voor adhoc nieuwtjes. De achtergrond ervan plaatsen we vaak op de website. Seafarm vist, verwerkt en exporteert messenliften en andere schelpdieren binnen Europa. Seafarm heeft bovendien de meest duurzame en energiezuinige tarbotkwekerij van Europa. Dierenwelzijn en milieuvriendelijkheid zijn ons uitgangspunt; dus we gebruiken geen antibiotica en recyclen ons water.

  • Fruits de mer & Fish Feesten

    Fruits de mer & Fish Feesten

    Jaarlijks in juni viert Seafarm de opening van het Fruits de Mer seizoen met een zomers getint feestje aan de waterkant.

  • Take away menu bij Seafarm

    Take away menu bij Seafarm

    Nu is het ook mogelijk om onze visproducten thuis te bereiden. U kunt zelfs een Fruits de Mer schotel afhalen.

  • Mee met de maandelijkse rondleiding

    Mee met de maandelijkse rondleiding

    Achter de schermen kijken bij Seafarm en proeven van onze unieke producten. Hou de data in de gaten en schrijf je in.

    VANWEG DE COVID-19 MAATREGELEN ZIJN ER HELAAS GEEN RONDLEIDINGEN MOGELIJK.

  • RESTAURANT HOURS

    RESTAURANT HOURS

    Dagelijks geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur, reserveren kan t/m 4 juni enkel voor het terras.

    Vanaf 5 juni het restaurant geopend tot 22.00 uur, enkel reserveren voor in het restaurant.

  • VISRESTAURANT

    VISRESTAURANT

    Seafarm Seafood is een hoogwaardig, populair visrestaurant dat is ontstaan ​​vanuit een bescheiden proeflokaal in het Seafarm-gebouw aan de oevers van de Oosterschelde in Zeeland, Nederland.