Reserveren TAKE AWAY/ AFHALEN

GROOTHANDEL

Speciale wensen of gewoon dagelijks de bestelling in huis? Geen zee te hoog voor onze sales mensen. Als Europees leider binnen een aantal segmenten kunnen wij zeer flexibel zijn. Met eerlijke prijzen en prettige contacten zorgen we niet alleen voor duurzame tarbot en schelpen hebben maar ook voor duurzame handel.

Mesheften, zeer populair in Zuid-    Europa, vissen en verwerken wij zelf en Seafarm beheert daarmee de keten op duurzame wijze. 


tarbot

Pionier en Europees leider in de kweek
van duurzame, toekomstbestendige
maar vooral smakelijke tarbot,
gezond voor mens en dier.

oesters

Seafarm Oysters is ons eigen label
waaronder we de mooiste oesters ter wereld verzamelen en affineren in Oosterschelde bronwater.

mesheften

Ons handelsmerk, het plateau Fruits de
Mer, bestaat uit de beste kwaliteit
en ruimste sortering schaal-en
schelpdieren van Nederland.

schaal - en schelpdieren

Mesheften, zeer populair in Zuid-Eu-
ropa, vissen en verwerken wij zelf
en Seafarm beheert daarmee de
keten op duurzame wijze.


HORECA CONCEPT

Fruits de Mer ook in uw restaurant? Wij leveren het product (naar wens via uw groothandel), een aquarium op maat en service zoals training en onderhoud.


TAKE AWAY

Thuis genieten van feestelijke fruits de mer of een heerlijke moot tarbot. Natuurlijk met alle sauzen en garnituren. Bekijk het menu. Bel en bestel snel. (takeaway@seafarm.nl)


RONDLEIDING

Dit is uw kans voor een blik achter de schermen van ons bedrijf. Meld u zich per email of telefonisch aan voor de rondleiding inclusief versnapering. 


TEAM SEAFARM

Trots op ons team! Als grootste werkgever van de gemeente Kamperland hebben wij al jaren een team dat aan de achterkant
gelooft in de toekomst van duurzame kweek en de kwaliteit van onze schelpdieren en aan de voorkant zorgt dat mensen de beste klantervaring en beleving van het eten van onze producten meekrijgen.

  • Over ons

Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Verwaterd in Oosterschelde bronwater. Zout en puur, dat proef je!