Reserveren TAKE AWAY/ AFHALEN

SEAFARM

Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Geaffineerd in Oosterschelde bronwater. Zilt en puur, dat proef je! Seafarm is een Europese leider in de handel in schelp- en schaaldieren, onze eigen oesters, mesheften en gekweekte tarbot. 

Tarbot

Pionier en Europees leider in de kweek van duurzame, toekomstbestendige maar vooral smakelijke tarbot. Gekweekt zonder hormonen of antibiotica, dus gezond voor het dier zelf en voor de consument.

Oesters

Seafarm Oysters is ons eigen label waaronder we de mooiste oesters ter wereld verzamelen en affineren in water uit onze eigen bron in de Oosterschelde.

Mesheften

Mesheften, zeer populair in Zuid-Europa, vissen en verwerken wij zelf. Seafarm beheert daarmee de keten op duurzame wijze.

Schaal - en schelpdieren

Ons handelsmerk, het plateau Fruits de Mer, bestaat uit de beste kwaliteit en ruimste sortering schaal-en schelpdieren van Nederland.

Razor clams , very popular in southern Europe,
we fish and process ourselves
and Seafarm thus manages
the chain sustainable way.


Volgt u ons al op Facebook? Vanaf 18 oktober is het restaurant gesloten, we hopen u snel weer te kunnen ontvangen, tot gauw!Thuis genieten van feestelijke fruits de mer of een heerlijke moot tarbot. Bekijk het menu. Tot 17 oktober kunt u uw bestelling plaatsen. De bestelling is af te halen tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Hierna wachten wij de volgende persconferentie af. 


Klik hier voor data, informatie en prijzen. Reserveren is een must voor de rondleiding bij Seafarm. Inclusief versnapering. Check de data en bel ons +[31] 113 371 828.


TEAM SEAFARM

Trots op ons team! Als grootste werkgever van de gemeente Kamperland hebben wij al jaren een team dat gelooft in de toekomst van duurzame kweek en de kwaliteit van onze schelpdieren en zorgt dat mensen de beste klantervaring en beleving van het eten van onze producten meekrijgen.

  • Over ons

Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Verwaterd in Oosterschelde bronwater. Zout en puur, dat proef je!