Reserveren TAKE AWAY/ AFHALEN

Lupini (Venus Gallina)

Een zilte en zoete schelp met een sappige bite, 1-2 cm groot. Ze hebben een witte romige kleur. Deze schelpen komen van oorsprong uit de Adriatische zee, waar ze diep onder het zand te vinden zijn. Lupini is het kleinere zusje van de vongole, het is een overheerlijk schelpje dat het hele jaar door verkrijgbaar is. ’s Winters in een soep of pasta, ’s zomers lekker gewoon op een bordje.

De Lupini kunnen verpakt worden in de volgende polystyreen dozen, evt. kunnen er ook combinaties gemaakt worden tussen verschillende schelpdieren in de polydoos.

  1. 3x1 kg / doos
  2. 5x1 kg / doos
  3. 6x1 kg / doos
  4. 10x1 kg / doos

Lupini verpakt onder beschermde atmosfeer: Ook beschikken wij over de mogelijkheid om Lupini dagvers onder beschermde atmosfeer voor u in te pakken. Deze worden geleverd in lekvrije bakjes (zgn. trays), welke verpakt zijn in een omdoos, hiervoor hebben we de volgende mogelijkheden:

  1. 300gr. tray - 4 or 10 per omdoos
  2. 350gr. tray - 4 or 10 per omdoos
  3. 500gr. tray - 4 or 8 per omdoos
  4. 800gr. tray - 2 or 4 per omdoos
  5. 1000gr. tray - 2 or 4 per omdoos

Prijzen en levering: Onze producten worden via geselecteerde groothandelskanalen uitgeleverd. Bent u benieuwd via welke groothandelaar u onze producten kunt bemachtigen, stuur dan een mail naar: info@seafarm.nl.Tevens kunt u als particulier uw verse producten in ons restaurant Seafarm Seafood proeven of kopen om thuis mee te kokkerellen.

  • Over ons

Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Verwaterd in Oosterschelde bronwater. Zout en puur, dat proef je!