Seafarm Bel nu Searfarm Nederlands Engels Facebook Twitter Youtube Stuur ons een bericht
Vacatures/Stages > Onderzoek naar waterkwaliteit
Onderzoek naar waterkwaliteit
Originele afbeeldingIk ben Juul Meusen, ik ben 19 jaar en kom uit Haelen (Limburg). Ik studeer toegepaste Biologie aan de HAS hogeschool in Venlo. Voor school moest ik een onderzoeksstage van 20 weken lopen.

Omdat ik zeer geïnteresseerd ben in aquacultuur, met name viskweek, ben ik een stage gaan zoeken welke hier bij paste. Na wat zoeken en rondvragen ben ik via via bij Seafarm terecht gekomen. Het werd al snel duidelijk dat Seafarm anders is dan andere bedrijven en ondernemingen. Hun manier van denken, het benaderen van problemen en hun visie is niet gericht op alleen maar zo veel mogelijk winst maken. Seafarm heeft voorop staan om dit op een zo duurzame en innovatieve manier te doen, ze wachten niet tot anderen met oplossingen komen maar zoeken zelf naar de oplossing. Door het constant zoeken naar verbeteringen lopen ze voorop in de sector.
Mijn stage bestond uit een onderzoek naar waterkwaliteit en zo veel mogelijk ervaring opdoen binnen de sector.

Tijdens mijn stage heb ik enorm veel geleerd, dit kwam mede doordat er binnen het bedrijf waarde werd gehecht aan je bijdrage en er geluisterd werd naar je mening en ideeën. Daarnaast werd ik in zoveel mogelijk onderdelen betrokken en werd ook om je mening gevraagd. Ik heb dan ook het gevoel dat ik echt iets bij heb kunnen dragen binnen het bedrijf. Ik vind mijn stage zeer geslaagd, ik heb er veel geleerd en heb er een heel leuke tijd gehad met een
geweldige groep collega’s. De 20 weken gingen dan ook snel voorbij.
Seafarm bedankt voor de super leuke, leerzame en gezellige stage periode.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Andere artikelen in deze categorie
Functieomschrijving: Ervaren Allround Medewerker Bediening
Onderzoek naar waterkwaliteit
De ervaringen van een stageloper