Seafarm Bel nu Searfarm Nederlands Engels Facebook Twitter Youtube Stuur ons een bericht
Vacatures/Stages > Functieomschrijving: Ervaren Allround Medewerker Bediening
Functieomschrijving: Ervaren Allround Medewerker Bediening
Seafarm is binnen één seizoen gegroeid tot een van de meest geliefde visrestaurants in Zeeland. We zijn trots op onze nummer 1 positie in Tripadvisor. De afgelopen jaren was het restaurant een proeflokaal gekoppeld aan onze tarbotkwekerij en schelpengroothandel. De iconische locatie onderaan de Stormvloedkering zorgt dat gasten op ons terras bijna met hun voeten in de Oosterschelde zitten. Goed voor een instant vakantiegevoel. Luxueuze fruits de mer plateaus en perfect bereide tarbot zijn onze signature gerechten. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een ervaren Medewerker Bediening.

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat onze gasten in alle fasen van hun bezoek kunnen genieten van een aangenaam verblijf in ons restaurant. Omdat je als geen ander weet om te gaan met verschillende wensen en verwachtingen van mensen, ervaren alle klanten jouw gastvrijheid. Onze bijzondere gerechten die bereid zijn met de meest verse producten (uit eigen vangst of kweek) zoals tarbot, oesters of Oosterscheldekreeft, komen volledig tot hun recht door jouw niveau van dienstverlening.

Wat hebben wij jou te bieden?

Seafarm in Kamperland is een warm familiebedrijf waar men altijd op zoek is naar vernieuwing en verbetering. Wij bieden een omgeving waarbinnen jouw inzet om onze dienstverlening steeds weer naar een hoger niveau te tillen wordt gewaardeerd. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de kennis en ervaring die jij meebrengt.

Vervoer kan worden verzorgd in overleg, of kilometervergoeding.

Geïnteresseerd in deze leuke functie? Voor meer informatie over de vacature kun je contact met hem opnemen via tel.: 0113- 371828. Voor meer informatie over de organisatie zie: www.seafarm.nl en www.facebook.com/seafarmseafood/

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd
  Druk artikel af Verstuur artikel

Andere artikelen in deze categorie
Functieomschrijving: Ervaren Allround Medewerker Bediening
Onderzoek naar waterkwaliteit
De ervaringen van een stageloper