Seafarm Bel nu Searfarm Nederlands Engels Facebook Twitter Youtube Stuur ons een bericht
Mesheften > Mesheften als aas
Mesheften als aas
In de sportvisserij worden de messchelpen in toenemende mate als aas gebruikt. Uit vele reacties en ervaringen merkt men dat dit "aas" steeds meer aan terrein wint, de messchelpen zijn vooral populair bij zeebaarsvissers. Men heeft gemerkt dat de vangkansen groter worden bij gebruik van dit aas.

Ook voor het bootvissen komt er steeds meer vraag naar de messchelpen, denk aan vissen zoals de wijting en de kabeljauw. Dit zijn echte messchelpliefhebbers. Maar ook platvissen zoals tong, schar en bot lusten graag een messchelp. De beste resultaten zijn er, als er in de natuurlijke habitat ook messchelpen leven.

Lage prijs
De keuze voor het gebruik van messchelpen als aas heeft verschillende oorzaken. Behalve de eerder genoemde voordelen is ook de relatief lage prijs niet onbelangrijk. Een ander voordeel is dat men het overgebleven aas gewoon weer kan invriezen zonder verlies van kwaliteit. Vers blijft het aas goed op de haak zitten. Als het uit de diepvries komt is het verstandig om bindelastiek te gebruiken. Het aas is door het invriezen iets zachter geworden, waardoor het dan sneller wordt afgeworpen.

Afhaaladres
Jacobahaven 4 in Kamperland. Beschikbaar op werkdagen van 7.30 tot 16.00 uur. Als u verse messchelpen wilt hebben kunt u het beste even van te voren bellen op 0113-371828.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Andere artikelen in deze categorie
Producten
Verwatering
Vangst
Mesheften
Verwerking
Mesheften als aas