Fietsroutes en wandelpaden
In de directe omgeving van Kamperland maar ook de rest van Noord-Beveland is veel natuur en zijn er bezienswaardigheden die per fiets of te voet uitstekend bezichtigd kunnen worden. Ook zijn er onderweg volop mogelijkheden om even uit te rusten en een hapje of een drankje te nuttigen.
Promotie Zeeland Delta heeft een mobiele website, een zogenaamde web-app gelanceerd. Via de website routesinzeeland.nl is het bijvoorbeeld mogelijk om met het knooppuntensysteem een eigen fiets- of wandelroute samen te stellen en deze vervolgens met anderen te delen.
Op Noord-Beveland is het verder mogelijk om via deze web-app, op basis van het Wandelnetwerk Eindeloos Eiland Noord-Beveland, met GPS een route te lopen. Verder zijn er diverse interessante wandelroutes van Verhalen in het Land door de VVV ingevoerd in de web-app. Deze zijn verrijkt met foto’s, video’s, geluidsfragmenten of interessante achtergrondverhalen. Daarnaast krijgt de gebruiker onderweg informatie, zoals fietsverhuur, fietscafés, veerpontjes, bezienswaardigheden etc. Deze routes van Noord-Beveland zijn ook opgenomen in de wandelbrochure van Verhalen in het Land. De wandel-app van Noord-Beveland kunt u rechtstreeks downloaden via www.wandelennoordbeveland.nl ..

Meer informatie vindt u op: de website van het VVV en het fietsroutenetwerk.