Clam (Mercenaria mercenaria)
Originele afbeeldingDe clam is een 2-kleppige schelp, met duidelijke groeilijnen. De maat varieert van +/- 8 cm t/m 13 cm. De ovale schelp heeft een grijsbruine kleur met oranje tinten. Ze worden gevist met handbeugels aan de Franse kust, Normandië en Bretagne. Maar komen ook voor rondom Groot Brittannië en Noord Amerika.
De clams kunnen verpakt worden in de volgende polystyreen dozen, evt. kunnen er ook combinaties gemaakt worden tussen verschillende schelpdieren in de polydoos.
Verse clam verpakt onder beschermde atmosfeer:
Ook beschikken wij over de mogelijkheid om Clams dagvers onder beschermde atmosfeer voor u in te pakken. Deze worden geleverd in lekvrije bakjes (zgn. trays), welke verpakt zijn in een omdoos, hiervoor hebben we de volgende mogelijkheden:
Prijzen en levering:Onze producten worden via geselecteerde groothandelskanalen uitgeleverd. Bent u benieuwd via welke groothandelaar u onze producten kunt bemachtigen, stuur dan een mail naar: info@seafarm.nl
Tevens kunt u als particulier uw verse producten in ons restaurant Seafarm Seafood & Proeverij proeven of kopen om thuis mee te kokkerellen.