Lupini (Venus Gallina)
Originele afbeeldingEen zilt en zoete schelp met een sappige bite, 1-2 cm groot.  Ze hebben een witte romige kleur. Deze schelpen komen van oorsprong uit de Adriatische zee, waar ze diep onder het zand te vinden zijn. Lupini is het kleinere zusje van de vongole, het is een overheerlijk schelpje dat het hele jaar door verkrijgbaar is. ’s Winters in een soep of pasta, ’s zomers lekker gewoon op een bordje.
De Lupini kunnen verpakt worden in de volgende polystyreen dozen, evt. kunnen er ook combinaties gemaakt worden tussen verschillende schelpdieren in de polydoos.
Lupini verpakt onder beschermde atmosfeer:
Ook beschikken wij over de mogelijkheid om Lupini dagvers onder beschermde atmosfeer voor u in te pakken. Deze worden geleverd in lekvrije bakjes (zgn. trays), welke verpakt zijn in een omdoos, hiervoor hebben we de volgende mogelijkheden:
Prijzen en levering:Onze producten worden via geselecteerde groothandelskanalen uitgeleverd. Bent u benieuwd via welke groothandelaar u onze producten kunt bemachtigen, stuur dan een mail naar: info@seafarm.nl
Tevens kunt u als particulier uw verse producten in ons restaurant Seafarm Seafood & Proeverij proeven of kopen om thuis mee te kokkerellen.