Tellines (Donax trunculus)
Originele afbeeldingDe Tellines komen voor langs de Franse kust, maar niet in grote hoeveelheden. Het is erg weersafhankelijk of er op deze schelp gevist kan worden, de visserij zelf gebeurt met de hand.
De Telline is een driehoekige glanzende schelp, met aan de zijkant een soort van ribbels/ tanden. De smaak is zilt/nootachtig.
De Tellines kunnen verpakt worden in de volgende polystyreen dozen, evt. kunnen er ook combinaties gemaakt worden tussen verschillende schelpdieren in de polydoos.
Verse tellines verpakt onder beschermde atmosfeer
Ook beschikken wij over de mogelijkheid om telllines dagvers onder beschermde atmosfeer voor u in te pakken. Deze worden geleverd in lekvrije bakjes (zgn. trays), welke verpakt zijn in een omdoos, hiervoor hebben we de volgende mogelijkheden:
Prijzen en levering:Onze producten worden via geselecteerde groothandelskanalen uitgeleverd. Bent u benieuwd via welke groothandelaar u onze producten kunt bemachtigen, stuur dan een mail naar: info@seafarm.nl
Tevens kunt u als particulier uw verse producten in ons restaurant Seafarm Seafood & Proeverij proeven of kopen om thuis mee te kokkerellen.