Zelfstandig Werkend Kok (fulltime)

Je specialiseren in vis, werk en privé in balans

Seafarm Seafood & Proeverij is een oase van zilte zaligheden op een unieke locatie aan het Nationaal Park Oosterschelde te Kamperland. Het bereiden van zowel klassieke als originele gerechten met producten uit eigen kweek slaat aan bij het publiek. Geheel in lijn met onze duurzame kweekmethoden hebben we afgelopen winter ook ons restaurant duurzaam verbouwd en de capaciteit flink uitgebreid. In onze keuken werken momenteel twee chefs en twee leerlingen. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Zelfstandig Werkend Kok die zich wil specialiseren in vis.
Wat ga je doen?

Voortborduren op het succes van afgelopen seizoenen! Dit betekent dat je gasten laat genieten van bijzondere gerechten die bereid zijn met de meest verse producten (uit eigen vangst of kweek). De splinternieuwe keuken is georganiseerd in verschillende parties met onder meer een oesterbar, waarbinnen je in een team rouleert. De Proeverij heeft een vaste menukaart die je met je directe collega’s samenstelt. Vis en schaal- en schelpdieren vormen hierbij de rode draad.

Jij bent een Zelfstandig Werkend Kok, die:

Wat hebben wij jou te bieden?

Jij laat gasten genieten van onze producten, wij laten jou genieten van je vrije tijd. Door een goede bezettingsgraad in de keuken is dat mogelijk, ook in het seizoen. Bovendien krijg je de kans om veel ervaring op te doen met onze bijzondere producten binnen een vernieuwd concept. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de kennis en ervaring, die jij meebrengt. De functie biedt uitzicht op een vast dienstverband.

Geïnteresseerd in deze mooie uitdaging? Stuur je reactie met cv naar dave@seafarm.nl t.a.v. de heer Dave Bout. Voor meer informatie over de vacature kun je contact met hem opnemen via tel.: 0113- 371828. Voor meer informatie over de organisatie zie: www.seafarm.nl en www.facebook.com/seafarmseafood/