GROOTHANDEL

RESTAURANT

BESTELLEN

SEAFARM
Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Geaffineerd in Oosterschelde bronwater. Zilt en puur, dat proef je! Seafarm is een Europese leider in de handel in schelp- en schaaldieren, onze eigen oesters, mesheften en gekweekte tarbot.

Tarbot
Pionier en Europees leider in de kweek van duurzame, toekomstbestendige maar vooral smakelijke tarbot. Gekweekt zonder hormonen of antibiotica, dus gezond voor het dier zelf en voor de consument.

Oesters
Seafarm Oysters is ons eigen label waaronder we de mooiste oesters ter wereld verzamelen en affineren in water uit onze eigen bron in de Oosterschelde.

Mesheften
Mesheften, zeer populair in Zuid-Europa, vissen en verwerken wij zelf. Seafarm beheert daarmee de keten op duurzame wijze.


Schaal - en schelpdieren
Ons handelsmerk, het plateau Fruits de Mer, bestaat uit de beste kwaliteit en ruimste sortering schaal-en schelpdieren van Nederland.


Lockdown Specials
Volgt u ons al op Facebook 6 & 7 november kunt u uw bestelling ook thuis laten bezorgen! Bestel snel via de button rechts onderin!

Take Away, ook nu
Thuis genieten van feestelijke fruits de mer of een heerlijke moot tarbot. Bekijk het menu. Vanaf 6 november kunt u weer elke vrijdag of zaterdag uw bestelling afhalen in het restaurant!

Rondleiding
Klik hier voor data, informatie en prijzen. Reserveren is een must voor de rondleiding bij Seafarm. Inclusief versnapering. Check de data en bel ons +[31] 113 371 828

TEAM SEAFARM
Trots op ons team! Als grootste werkgever van de gemeente Kamperland hebben wij al jaren een team dat gelooft in de toekomst van duurzame kweek en de kwaliteit van onze schelpdieren en zorgt dat mensen de beste klantervaring en beleving van het eten van onze producten meekrijgen.
TEAM SEAFARM
Trots op ons team! Als grootste werkgever van de gemeente Kamperland hebben wij al jaren een team dat gelooft in de toekomst van duurzame kweek en de kwaliteit van onze schelpdieren en zorgt dat mensen de beste klantervaring en beleving van het eten van onze producten meekrijgen.