Varnish (Callista Chione)

De vernis is een 2-kleppige schelp die vrij groot is en een ovale vorm heeft. De schelp is glad en glimmend en heeft een lichte tot kastanjebruine (soms oranje) kleur. De binnenkant van de schelp is parelmoer wit. De vernis zit vol met vlees en kan wel 9 cm groot worden. De vernis graaft zich het liefst in het zand en voedt zich met fytoplankton. Hij wordt gevonden in zandgronden aan de Kanaalkust, Atlantische kust en Middellandse Zee.

De vernis kunnen verpakt worden in de volgende polystyreen dozen, evt. kunnen er ook combinaties gemaakt worden tussen verschillende schelpdieren in de polydoos.

  1. 3x1 kg / doos
  2. 5x1 kg / doos
  3. 6x1 kg / doos
  4. 10x1 kg / doos

Verse vernis verpakt onder beschermde atmosfeer Ook beschikken wij over de mogelijkheid om witte venus dagvers onder beschermde atmosfeer voor u in te pakken. Deze worden geleverd in lekvrije bakjes (zgn. trays), welke verpakt zijn in een omdoos, hiervoor hebben we de volgende mogelijkheden:

  1. 300gr. tray - 4 or 10 per omdoos
  2. 350gr. tray - 4 or 10 per omdoos
  3. 500gr. tray - 4 or 8 per omdoos
  4. 800gr. tray - 2 or 4 per omdoos
  5. 1000gr. tray - 2 or 4 per omdoos

Prijzen en levering:Onze producten worden via geselecteerde groothandelskanalen uitgeleverd. Bent u benieuwd via welke groothandelaar u onze producten kunt bemachtigen, stuur dan een mail naar: info@seafarm.nl .Tevens kunt u als particulier uw verse producten in ons restaurant Seafarm Seafood & Proeverij proeven of kopen om thuis mee te kokkerellen.
OTHER ARTICLES IN THIS CATEGORY  • Over ons

Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Verwaterd in Oosterschelde bronwater. Zout en puur, dat proef je!