Reserveren TAKE AWAY/ AFHALEN

Wulken (Buccinum undatum)

De wulken die wij gebruiken komen uit Frankrijk, meestal regio Normandië/ Bretagne. Ze wordt gevist met de zogenaamde "potten" dit zijn vallen waar ze aas in leggen en waar de wulken in kruipen en er dan later niet meer uit kunnen. Deze potten worden geleegd en op transport gezet naar ons. Wij hebben hiervan 5 dagen per week verse aanvoer.

De maat is ongeveer 4 à 5 cm lang en er zitten ongeveer 15 à 25 stuks in een kg. De wulken kunnen verpakt worden in de volgende polystyreen dozen, evt. kunnen er ook combinaties gemaakt worden tussen verschillende schelpdieren in de polydoos.

  1. 3x1 kg / doos
  2. 5x1 kg / doos
  3. 6x1 kg / doos
  4. 10x1 kg / doos

Verse wulken verpakt onder beschermde atmosfeer Ook beschikken wij over de mogelijkheid om wulken dagvers onder beschermde atmosfeer voor u in te pakken. Deze worden geleverd in lekvrije bakjes (zgn. trays), welke verpakt zijn in een omdoos, hiervoor hebben we de volgende mogelijkheden:

  1. 300gr. tray - 4 or 10 per omdoos
  2. 350gr. tray - 4 or 10 per omdoos
  3. 500gr. tray - 4 or 8 per omdoos
  4. 800gr. tray - 2 or 4 per omdoos
  5. 1000gr. tray - 2 or 4 per omdoos

Prijzen en levering:Onze producten worden via geselecteerde groothandelskanalen uitgeleverd. Bent u benieuwd via welke groothandelaar u onze producten kunt bemachtigen, stuur dan een mail naar: info@seafarm.nl .Tevens kunt u als particulier uw verse producten in ons restaurant Seafarm Seafood & Proeverij proeven of kopen om thuis mee te kokkerellen.
ANDERE ARTIKELEN IN DEZE CATEGORIE  • Over ons

Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Verwaterd in Oosterschelde bronwater. Zout en puur, dat proef je!