direct naar de content
seafarmseafoodcaptionimage

Seizoensopening op 19 en 20 juni

Bij Seafarm beleef je het eten van schaal- en schelpdieren op ultieme wijze - bijna met je voeten in het water van de Oosterschelde. De schelpenspecialist van Europa opent het Fruits de Mer seizoen 2021 met het Fruits de Mer & Fish Fest. Genieten van fruits de mer met heel veel lekkers, moois en gezelligs inbegrepen in de prijs!

Programma

Reserveer nu voor 95 euro per persoon.

  • Educatieve rondleiding voor liefhebbers (vooraf de namen opgeven)
  • Hermit Gin & Tonic, Seafarm Oysters
  • Dry aged tarbot - uniek gerecht van Edwin en Tom Vinke (De Kromme Watergang)
  • Fruits de Mer met kreeft en gegrilde mesheften van de Ofyr
  • Dessert Dame Blanch 21
  • Koffie of thee
  • Wijn en water

Reserveren 

Reserveren kan via de Button rechtonder op deze pagina.

Vroege lunch: 11:00 start rondleiding, 12:00 aan tafel, einde 14:45
Late lunch: 14.30 start rondleiding, 15.30 aan tafel, einde 18.15
Diner: 18:00 start rondleiding, 19:00 aan tafel, einde 22:00

De rondleiding

De rondleiding is een populaire activiteit voor onze gasten en daarom vaak volgeboekt! Tijdens de rondleiding worden u alle ins- en outs verteld over Seafarm. Omdat u deel neemt aan het Fruits de Mer & Fish Fest krijgt u de kans om gratis een kijkje achter de schermen te nemen.
De rondleiding start 1 uur voordat u aan tafel gaat, houdt hier dus rekening mee!

Hermit Gin & Tonic

Hermit Dutch Coastal Gin is het welbekende huisaperitief van Seafarm Restaurant. Deze zachte frisse gin wordt o.a. gemaakt met het zilte bronwater van Seafarm, dit geeft de gin 'a touch of saltiness'. Gecombineerd met een Seafarm Oyster, open gestoken door onze oesterman Don Ostra, geeft dit een uitdagende smaakbeleving. 

Dry aged tarbot

Topchef Edwin Vinke creeerde voor de gelegenheid een speciaal gerecht met dry aged tarbot van Seafarm. Tom, Edwin's zoon en rechterhand bij twee sterren Michelin restaurant De Kromme watergang, serveert dit exclusieve tussengerecht voor de eerste ker aan onze gasten tijdens de seizoensopening.

Fruits de Mer

De jarenlange ervaring vanuit de groothandel & restaurant maakt dat Seafarm met trots mag zeggen de Fruits de Mer specialist te zijn! Het Fruits de Mer Fest is hier het resultaat van, om u te kunnen laten genieten van al het moois en lekkers wat Seafarm te bieden heeft!

Dessert

Een heerlijke zoete klassieke afsluiter, de Dame Blanche'21

Koffie & thee

Catanambu is een Spaans familiebedrijf dat zich sinds 1897 met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk roasten van de lekkerste hoge kwaliteit koffiebonen uit alle hoeken van de wereld met intens aroma, een uitzonderlijke smaak en versheid

Wijn

Een speciaal geselecteerde wijn van het wijnhuis Clos Montblanc, verzorgt door Seafarm's vaste wijnleverancier Wijnhandel Kunst. Laat je verrassen door deze frisse en knisperige wijn.

Kinderen zijn van harte welkom! Zij kunnen kiezen uit het kidsmenu.
Bent u geen visliefhebber, vegetartisch/vegan? Stuur ons een e-mail en vraag naar de mogelijkheden!