direct naar de content

BOEK EEN TAFEL IN ONS RESTAURANT

MAANDAG GESLOTEN

Bij Seafarm Seafood serveren wij lunch en diner met weids uitzicht over de Stormvloedkering en Oosterschelde. Bel ons van tevoren of nog beter, boek online om teleurstelling te voorkomen! Reserveren kan hier!

Reserveren

Bij binnenkomst in het restaurant zijn wij verplicht uw coronatoegangsbewijs te controleren, zorg dat u deze bij de hand heeft om alles soepel te laten verlopen. Ook zijn mondkapjes verplicht!

Seafarm Restaurant is dagelijks geopend: maandag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur & zaterdag en zondag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur. U kunt uw tafel voor maximaal 6 personen online reserveren via de reserveer-button rechts onderin. Wij reserveren tot maximaal 8 personen, vanaf 7 personen graag telefonisch contact opnemen  met het restaurant.

Ons advies is om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Reserveren is enkel mogelijk voor binnen in het restaurant.

Take Away

Uit eten gaan in je eigen huis? Het is ook mogelijk om onze visproducten thuis te bereiden. Verwen vrienden en familie -  we hebben ook een kleine wijnkaart om mee te nemen. Bestel online uw favoriete oesters of een compleet plateau Fruits de Mer. Houd er rekening mee dat u minimaal 3 uur van te voren uw bestelling dient door te geven! Afhalen kan tussen 12.00 en 17.30 uur.

Seafarm Seafood & Proeverij
Jacobahaven 4
4493 ML Kamperland
Telefoon: (+31)(0) 113 37 18 28
E-mail: restaurant@seafarm.nl