direct naar de content

De nacht van Sassenheim

Vrijdagavond 26 augustus vond de Nacht van Sassenheim plaats.

Ook Theater ‘t Onderdak was daar aanwezig met een stand op het Voorhavenkwartier.

Het was een heerlijke zonnige dag, wat zorgde voor veel bezoekers. Het Onderdak had aantrekkelijke acties. Bij kindervoorstelling een vijfde kaartje gratis bij bestelling van vijf kaarten. Voor de volwassen voorstellingen werden de kortingen gegeven zoals die gelden bij de vroeg boek korting.

Het publiek kon zich ter plekke orienteren op het komende seizoen door middel van een samenvatting van de voorstellingen via een laptop , posters ,het programma boekje en natuurlijk via de vrijwilligers die de nodige informatie konden verstrekken.

Dit leverde veel nieuwe aanmeldingen op voor verschillende voorstellingen. Extra leuk was het optreden in de middag van Pam MacBeth op het voorhavenkwartier. Zij brengt zowel traditionele County als Bluesy Soul echter met een moderne vibe. Zij treedt zaterdag 4 maart 2017 met haar programma op in Theater ’t Onderdak dat beloofd een energieke en onvergetelijke avond te worden.

 Heeft u de Nacht van Sassenheim gemist? Jammer, maar u kunt altijd nog via de website naar de komende voorstellingen zoeken of via het programmaboekje. Bestellen is altijd nog mogelijk.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag tijdens de Nacht van Sassenheim