FUNCTIEOMSCHRIJVING: ERVAREN ALLROUND SERVICE MEDEWERKER

Seafarm is in één seizoen uitgegroeid tot een van de meest populaire visrestaurants van Zeeland. We zijn trots op onze nummer 1 positie op Tripadvisor. Het restaurant is de afgelopen jaren een proeflokaal geweest, gekoppeld aan onze tarbotkwekerij en schelpdiergroothandel. De iconische ligging onderaan de stormvloedkering zorgt ervoor dat gasten op ons terras het Oosterscheldewater bijna kunnen aanraken. Goed voor een instant vakantiegevoel. Luxe fruits de mer trays en perfect bereide tarbot zijn onze kenmerkende gerechten. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren Service Operator.

Read the entire article…

ONDERZOEK NAAR WATERKWALITEIT

Ik ben Juul Meusen, ik ben 19 jaar en kom uit Haelen (Limburg). Ik studeer toegepaste biologie aan de HAS hogeschool in Venlo. Onderdeel van mijn studie is een onderzoeksstage van 20 weken.

Omdat ik erg geïnteresseerd ben in aquacultuur, met name de visteelt, ben ik op zoek gegaan naar een stageplaats die daarbij paste. Na wat zoeken en rondvragen kwam ik bij Seafarm terecht. Al snel werd duidelijk dat Seafarm anders is dan andere bedrijven en bedrijven. Hun manier van denken, het benaderen van problemen en hun visie is niet gericht op het behalen van zoveel mogelijk winst. Seafarm heeft zich ten doel gesteld dit op zo'n duurzame en innovatieve manier te doen, ze wachten niet tot anderen met oplossingen komen maar zoeken zelf de oplossing. Door constant op zoek te gaan naar verbeteringen lopen zij voorop in de sector.

DE ERVARINGEN VAN EEN STAGE

Mijn naam is Tom Roelofzen en ik ben 18 jaar. Momenteel woon ik in Hierden (nabij Harderwijk). Sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in aquacultuur en in het bijzonder het kweken van vis. Deze interesse was er nog bij het afronden van de HAVO. Daarom heb ik gekozen voor de opleiding Dier- en Veehouderij aan de Hoge Landbouwschool (HAS). Na deze opleiding wil ik de Master opleiding Aquacultuur en Visserij in Wageningen gaan volgen.