Reserveren TAKE AWAY/ AFHALEN

Oesters (Crassostrea gigas, Ostrea edulis)

Het Zeeuwse oesterhuis van Seafarm B.V. word gevoerd onder de merknaam: Seafarm Oysters; dit is ontstaan vanuit passie voor en kennis van oesters. Aan de basis van de verfijnde smaak van de Seafarm Oysters ligt het zilte bronwater, opgepompt uit onze waterputten, waarin de oesters tot rust komen en affineren, rijpen. Hierin is Seafarm Oysters uniek. Door een speciaal affineerproces nemen de oesters de mineralen en voedingsstoffen op uit het zuivere bronwater. Dit zorgt dat de oesters van Seafarm. Oysters zich onderscheiden in een zuivere volle smaak: het ‘meroir’ van de oesters.

Primeur oesters:

Een oester afkomstig uit de Grevelingen, met de hand geselecteerd. Met stevig vlees en nootachtige smaak. De schelp, soms grillig gevormd, heeft een grijs witte tint. Een smaakvolle en toegankelijke oester. Deze oester kunnen we aanbieden in de volgende sortering en verpakkingseenheid: Nr 1, Nr 2, Nr 3 en in manden van 6, 12, 25, 36 en 50 stuks.

Superieur oesters:

Een geselecteerde oester van de beste oesterpercelen. Goed gevulde oester, mede dankzij de voeding met algen. De smaak heeft een vleugje citrus. De schelp is hol van vorm met een lichte groene gloed. Deze oester kunnen we aanbieden in de volgende sortering en verpakkingseenheid: Nr 2, Nr 3 en in manden van 6, 12, 24, 36 en 50 stuks.

Grandeur oesters:

Een geselecteerde oester van de topkwaliteit kweekpercelen in de Oosterschelde. Door de voeding met specifieke algen heeft de oester een lichtgroene kleur. Dit geeft de typische zachte oestersmaak met een hint van citrus en watermeloen. De schelp is hol van vorm met een lichte groene gloed. Deze oester kunnen we aanbieden in de volgende sortering en verpakkingseenheid: Nr 2, Nr 3 en in manden van 6, 12, 24, 36 en 50 stuks.

Royal Grandeur oesters:

De platte oester is de koningin onder de oesters. Speciaal gekweekt in de Grevelingen, op alleen de topkwaliteit percelen. Door de algen en het bronwater komt de typische volle smaak van deze oester nog meer naar voren. De schelp is rond met duidelijke groeiringen. De absolute top oester. Deze oester kunnen we aanbieden in de volgende sortering en verpakkingseenheid : Nr 2, Nr 3 en in manden van 6, 12, 25, 36 en 50 stuks.
ANDERE ARTIKELEN IN DEZE CATEGORIE  • Over ons

Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Verwaterd in Oosterschelde bronwater. Zout en puur, dat proef je!