Reserveren TAKE AWAY/ AFHALEN

RESTAURANT

Beleef het eten van tarbot en fruits de mer op ultieme wijze in ons restaurant. Naast de groothandel is het restaurant de grote trots van het team van Seafarm. Met een fantastische ligging aan de Oosterschelde en uitzicht op de Deltawerken is het hier goed toeven. Zuiver en zilt, dat proef je!

Menu

Waar eet je de lekkerste, beste vis en fruits de mer van de bron? Aan de oever van de Oosterschelde bij Seafarm. Geniet in ons mooie restaurant van een fantastische maaltijd met service van niveau.

Seafarm Oysters

De allerlekkerste oesters zijn Seafarm Oysters, ons eigen label
waaronder we de mooiste oesters ter wereld verzamelen en affineren in Oosterschelde bronwater.

Reserveren

Ons restaurant is heel vaak volgeboekt, daarom raden we aan te reserveren. Voor het terras nemen we geen boekingen aan. Bij mooi weer bent u daar welkom. Vanaf donderdag 13 februari is de keuken open van 12.00- 21.00 uur. 

Ontdek Hermit Gin & Seafarm Oysters

Iets bijzonders op uw partij? Don Ostra is onze ambassadeur. Laat je meenemen op een smaakreis van zilt naar zoet.Ontdek wat oesters, gin, frozen G&T en onze signature cocktail met je kunnen doen. Meer informatie

Menu

Pionier en Europees leider in de kweek
van duurzame, toekomstbestendige
maar vooral smakelijke tarbot,
gezond voor mens en die

Reserveren

Seafarm Oysters is ons eigen label
waaronder we de mooiste oesters ter wereld verzamelen en affineren in Oosterschelde bronwater.

Rondleiding

Ons handelsmerk, het plateau Fruits de Mer, bestaat uit de beste kwaliteit
en ruimste sortering schaal-en
schelpdieren van Nederland.

Ontdek Hermit Gin & Seafarm Oysters

Iets bijzonders op uw partij? Don Ostra is onze ambassadeur.
Laat je meenemen op een smaakreis van zilt naar zoet.
Ontdek wat oesters, gin, frozen G&T en onze signature cocktail met je kunnen doen.
Meer informatie


SPECIALS

Wilt u onze specials niet missen? Volg ons dan op Facebook en Instagram voor kijkjes achter de schermen en updates over speciale acties en evenementen in het restaurant. 


TAKE AWAY

Thuis genieten van feestelijke fruits de mer of een heerlijke moot tarbot. Natuurlijk met alle sauzen en garnituren. Bekijk het menu. Bel en bestel via de online shop.


RONDLEIDINGEN

Heel vaak volgeboekt, dus reserveren is een must voor de rondleiding bij Seafarm. Inclusief versnapering. Check de data hier en bel ons op 0113 371 828.


TEAM SEAFARM

Trots op ons team! Als grootste werkgever van de gemeente Kamperland hebben wij al jaren een team dat gelooft in de toekomst van duurzame kweek en kwaliteit van onze schelpdieren en zorgt dat mensen de beste klantervaring en beleving van het eten van onze producten meekrijgen.

  • Over ons

Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Verwaterd in Oosterschelde bronwater. Zout en puur, dat proef je!