RESTAURANT

Beleef het eten van tarbot en fruits de mer op ultieme wijze in ons restaurant. Naast de groothandel is het restaurant de grote trots van het team van Seafarm. Met een fantastische ligging aan de Oosterschelde en uitzicht op de Deltawerken is het hier goed toeven. Zuiver en zilt, dat proef je!

Reserveren

Ons restaurant is heel vaak volgeboekt, daarom raden we aan te reserveren. Voor het terras nemen we geen boekingen aan. Bij mooi weer bent u daar welkom. 23 december t/m 5 januari keuken open van 12.00- 21.00 uur. LET OP AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: 31 december keuken open tot 14.00 uur, 1 januari GESLOTEN

Menu

Pionier en Europees leider in de kweek
van duurzame, toekomstbestendige
maar vooral smakelijke tarbot,
gezond voor mens en die

Reserveren

Seafarm Oysters is ons eigen label
waaronder we de mooiste oesters ter wereld verzamelen en affineren in Oosterschelde bronwater.

Rondleiding

Ons handelsmerk, het plateau Fruits de Mer, bestaat uit de beste kwaliteit
en ruimste sortering schaal-en
schelpdieren van Nederland.

Events & specials

Mesheften, zeer populair in Zuid-Eu-
ropa, vissen en verwerken wij zelf
en Seafarm beheert daarmee de
keten op duurzame wijze.


VRIJDAG VISMARKT

Vaak op vrijdag: vier gangen voor € 37,50. Stel het hoofdgerecht naar keuze samen in overleg met de chef. Boek nu voor vrijdag (restaurant@seafarm.nl)


TAKE AWAY

Thuis genieten van feestelijke fruits de mer of een heerlijke moot tarbot. Natuurlijk met alle sauzen en garnituren. Bekijk het menu. Bel en bestel via takeaway@seafarm.nl.


KOMENDE EVENTS

Heel vaak volgeboekt, dus reserveren is een must voor de rondleiding bij Seafarm. Inclusief versnapering. Check de data op Facebook en bel ons op 0113 371 828.


TEAM SEAFARM

Trots op ons team! Als grootste werkgever van de gemeente Kamperland hebben wij al jaren een team dat gelooft in de toekomst van duurzame kweek en kwaliteit van onze schelpdieren en zorgt dat mensen de beste klantervaring en beleving van het eten van onze producten meekrijgen.

  • Over ons

Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot. Verwaterd in Oosterschelde bronwater. Zout en puur, dat proef je!